Bize Ulaşın

+90 212 493 31 91- 493 31 92  / Ofis

+90 539 819 83 68  / Satış

+90 549 649 10 47 / Servis

YING HAN TECNOLOGY CO. LTD.

YING HAN TECNOLOGY CO. LTD. 1976 yılında kurulmuş Tayvan menşeili CNC,NC ve Konvansiyonel Tip Boru Büküm makinaları,3D CNC Tel Büküm makinaları, Boru Ucu Şekillendirme ve Form Verme makinaları, CNC,NC ve Konvansiyonel Tip Boru ve Profil Kesim makinaları,Boru ve Plate Fiber Lazer,çok amaçlı Robotik kol ve seri üretime yönelik Çalışma Hücreleri ,  CNC İşleme Merkezleri, CNC Torna tezgahları,  CNC Yatay İşleme Merkezleri üretimi, satışı ve satış sonrası servis hizmeti veren global bir firmadır.

Üretim yerimiz Tayvan olup kalitemiz ISO9001 ve CE belgeleri ile onaylanmıştır. Makinalarimizda kullanılan CNC, PLC sistemler,banko kızaklar, servo motorlar, hidrolik üniteler tanınmış Japon ve Alman üreticilerden tedarik edilmektedir.

40 yıllık üretim, satış ve servis tecrübemizi global piyasalarda sektör büyüğü olan firmalara verdigimiz 20.000 den fazla  makina ve servis hizmetimizle kanıtlamış olmanın haklı gururunu yaşamaktayız.Firmamız 2016 yılında halka açılmiş ve Tayvan borsasında işlem görmektedir.

AR-GE departmanımız gelişen müşteri ihtiyaçlarını karşılamak üzere sürekli teknolojik gelişmeleri takip etmekte ve uygulamaya almaktadır. Kullanımı kolay yazılımlarımız sayesinde operatörlerin makinalarımıza adaptasyonu kısa sürede tamamlanmaktadır.


Türkiyede yaklaşık 30 yıldır siz değerli iş ortaklarımıza distribütör kanalı ile satış ve servis hizmetini veren YİNG HAN TEKNOLOJİ Ltd.Şti./YLM MAKİNA; Mayıs 2010 tarihi itibari ile İstanbul Ofisini açarak aracısız satış ve servis hizmeti vermeye başlamış bulunmaktadır. Yeni ekibiyle beraber en iyi hizmeti en kısa zamanda ve öncesine oranla daha uygun fiyat garantisi ile siz dostlarımıza sunmaya devam edecektir.

 

 

 TAYVAN YLM BORU ve PROFİL İŞLEME TEKNOLOJİLERİ MAKİNALARI